Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nastává čas naděje a světla, prorokuje bohyně svátku Imbolc
Nastává čas naděje a světla, prorokuje bohyně svátku Imbolc
Nadchází čas přelomu zimy a jara, konec strastí a začátek naděje. Období očisty, nových začátků, světla a navracejícího se Slunce. číst celé
Péče o pleť ve třech krocích s naší kosmetikou z BIO bylin
Péče o pleť ve třech krocích s naší kosmetikou z BIO bylin
Milujete čistou přírodu? Nechte se okouzlit naší přírodní kosmetikou z BIO bylin pěstovaných pod horou Blaník. S našimi produkty můžete docílit dokona... číst celé
Novinka pro rok 2023! Naše řada přírodní kosmetiky
Novinka pro rok 2023! Naše řada přírodní kosmetiky
Děkujeme! Je úžasné, že jsme díky vaší důvěře mohli postoupit až sem. Z našich bylinek pro vás od ledna 2023 vyrábíme pleťové krémy a tělová mléka. číst celé
Zimní slunovrat přináší světlo do temného období Samhainu
Zimní slunovrat přináší světlo do temného období Samhainu
Máme za sebou světlé období roku. Po svátku Lughnasad, který připadá v keltském kalendáři na léto, jsme se postupně dostali do temného období tzv. Sam... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Informace pro zákazníky

O nás | GDPR Obchodní podmínky | Blog Kontakty

Kde nás najdete

Karhule 1,
257 08 Načeradec

 
 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz