Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nastává čas naděje a světla, prorokuje bohyně svátku Imbolc
Nastává čas naděje a světla, prorokuje bohyně svátku Imbolc
Nadchází čas přelomu zimy a jara, konec strastí a začátek naděje. Období očisty, nových začátků, světla a navracejícího se Slunce. číst celé
Péče o pleť ve třech krocích s naší kosmetikou z BIO bylin
Péče o pleť ve třech krocích s naší kosmetikou z BIO bylin
Milujete čistou přírodu? Nechte se okouzlit naší přírodní kosmetikou z BIO bylin pěstovaných pod horou Blaník. S našimi produkty můžete docílit dokona... číst celé
Novinka pro rok 2023! Naše řada přírodní kosmetiky
Novinka pro rok 2023! Naše řada přírodní kosmetiky
Děkujeme! Je úžasné, že jsme díky vaší důvěře mohli postoupit až sem. Z našich bylinek pro vás od ledna 2023 vyrábíme pleťové krémy a tělová mléka. číst celé
Zimní slunovrat přináší světlo do temného období Samhainu
Zimní slunovrat přináší světlo do temného období Samhainu
Máme za sebou světlé období roku. Po svátku Lughnasad, který připadá v keltském kalendáři na léto, jsme se postupně dostali do temného období tzv. Sam... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Informace pro zákazníky

O nás | GDPR Obchodní podmínky | Blog Kontakty

Kde nás najdete

Karhule 1,
257 08 Načeradec

 
 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz